PIATRĂ NATURALĂ

Etern. Nobil. Atemporal. 

Dacă dorești spații interioare sau exterioare inegalabile, cu personalitate și mereu la modă dar opțiunile generice, produse în masă nu îți satisfac gustul Centrul de Pavaje vine în ajutorul tău cu servicii personalizate de prelucrare piatră naturală.

SERVICII

Ai un proiect de amenajare? Apelează la Centrul de Pavaje. Noi te ajutăm la fiecare pas să duci la bun sfârșit orice ai alege să faci.

Consultanta

Consultanță

Te așteptăm la o discuție prietenească să ne povestești despre proiectul tău și să împărtășim sfaturi și soluții pentru realizarea ideilor tale.

masurare

Măsurare

Măsurăm și descompunem suprafețele în figuri geometrice clasice, calculăm aria lor și obținem suprafața totală prin însumarea componentelor.

Prelucrare piatra naturala

Prelucrare

Echipa noastră de profesioniști prelucrează materialul conform măsurătorilor și dorințelor tale cu bizot, baston, semibaston, etc.

Montare

Montare

Pregătim suprafața și optimizăm utilizarea resurselor fizice și materiale prin punerea în practică a tuturor soluțiilor propuse.

Alege-ți preferatul.

Îți punem la dispoziție materii prime atent selecționate, de cea mai bună calitate în culori splendide, care vor eleva designul și aspectul curții și locuinței tale.