Salut, bine ai venit!

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că visezi la o curte, o parcare sau o terasă pavată unde te simți ca acasă.

Poate că ești deja în căutarea unei surse de inspirație sau a unui grup de experți care te poate ajuta cu tot ce ai nevoie să o realizezi.

Suntem aici să îți spunem: EȘTI LA LOCUL POTRIVIT!

Valorile noastre

Valorile noastre dictează modul în care operăm și ne conducem afacerea.

Ele ne definesc și ne ajută să creăm spații exterioare unde oamenii se simt ca acasă.

Varietate de resurse

Te asigurăm că poți alege produsele și serviciile ideale, fără compromisuri. Te așteptăm în două locații cu servicii complete și o gamă deosebit de largă de produse în continuă extindere.

Calitate și excelență

Respectăm standarde înalte de calitate în tot ce facem ca să te bucuri de servicii și produse premium care rezistă timpului și elementelor, menținând aspectul estetic fără pierderea funcționalității.

Experiență și profesionalism

Răspundem cu promptitudine și profesionalism nevoilor tale. În cei peste 20 de ani de experiență în domeniu, nu am fost niciodată nevoiți să ne ascundem de foștii noștri clienți. Continuăm tradiția.

5 motive să ne alegi pe noi

1. Suntem partenerii tăi în realizarea ideilor tale creative de 20 de ani.

2. Oferim o varietate imensă de produse și resurse pentru realizarea celor mai îndrăznețe proiecte.

3. Suntem specializați în pavaj, avem decenii de expertiză și lucrăm cu utilaje profesionale.

4. Lăsăm în urmă un rezultat final estetic, atemporal și o zonă de lucru curată și îngrijită.

5. Ne asumăm lucrarea și garantăm durabilitate și calitate.

Întrebări frecvente

Hai să ne cunoști mai bine!

Am adunat cele mai frecvente întrebări pe care ni le pun clienții noștri.

Răspunsurile la aceste întrebări te vor ajuta să afli mai multe despre noi și despre modul nostru de lucru.

Simplu! Te ajutăm să alegi produsele perfecte pentru spațiul tău exterior în funcție de bugetul tău, stilul și arhitectura casei, și destinația suprafeței, adică tipul de trafic – pietonal și/sau auto – care se va desfășura pe suprafața pavată.

După solicitarea unei oferte te contactăm în termen de 48 de ore, să discutăm detaliile specifice proiectului (locație, dimensiune, opțiuni de livrare și descărcare etc.). Pe baza cerințelor și a acestor informații îți trimitem o ofertă unică care include produsele și serviciile necesare pentru realizarea proiectului. Această ofertă poate fi modificată pe baza feedback-ului tău.

Sunt 2 tipuri de costuri: 1. costul materialelor, 2. costul serviciilor. După acceptarea ofertei percem un avans de 50% din suma produselor incluse în ofertă, înainte de comandarea acestora de la producători. Restul de 50% va fi achitat înainte de livrarea materialelor la domiciliul tău. Costul lucrării executate depinde atât de serviciile solicitate cât și de complexitatea proiectului tău și se achită separat. Plata poate fi realizată cu cash, card sau prin transfer bancar.

Te așteptăm în showroomurile noastre din Târgu Mureș și Odorheiu Secuiesc de luni până vineri în intervalul 8:00 – 17:00 și sâmbătă între orele 8:00 – 13:00.

Poți returna produsele în termen de 14 zile de la cumpărare, fără modificări fizice sau semne de uzură, în ambalajul original, în aceeași stare în care le-ai primit, și cu toate documentele cu care au fost livrate. Produsele fabricate la comandă nu pot fi returnate iar costul transportului în cazul produselor returnate revine clientului.

Majoritatea produselor comercializate de noi au o garanție de 2-5 ani. Beneficiarul are obligația de a verifica starea produselor înainte de montare. Produsele montate se consideră acceptate de către beneficiar. 

Garanția NU acoperă defectele de uzură naturală, agresiune mecanică, manipulare defectuoasă, întreținere necorespunzătoare.

Garanția NU se aplică dacă stratul superior a fost deteriorat ca urmare a unei acțiuni mecanice asupra produsului sau prin patare, decolorare, cauzate de produse chimice, substanțe corozive, produse pe bază de var stins, mortare sau tencuieli pe bază de ciment.

Garanția NU se aplică în caz de lovituri sau trecerea de vehicule de tonaj mare pe pavele care nu sunt destinate traficului greu sai intens. 

Garanția NU se aplică în caz de deteriorări generate de: cutremur, inundație, mediu salin, umezeală, uragan, grindină, furtună violentă, sau orice alt dezastru natural, altul decât cele specificate.

Dacă zărești produse ciobite, crăpate, fisurate sau cu orice defecțiune, trebuie să întocmești un Proces Verbal de Diferențe la Recepție care detaliază produsele neconforme în primele 24 de ore după preluarea acestora. Trimite procesul verbal împreună cu poze despre produsele defecte pe adresa de email a showroom-ului nostru de la care au fost comandate – Odorhielu Secuiesc: pflaster@pzs.ro, Târgu Mureș: bodfarpower@gmail.com.

Poți modifica sau anula comanda sunând la numărul de telefon al showroomului la care ai plasat comanda (Târgu Mureș: +40741629083, Orodheiu Secuiesc: +40744583211). Modificarea sau anularea comenzii este acceptată doar dacă solicitarea se face în timp util: dacă produsele nu au fost încă comandate de la producător.

Nu ai găsit răspunsul la întrebarea ta?

Dacă nu am găsit întrebarea și răspunsul pe care îl căutai sau ai nevoie de informații suplimentare, ne poți contacta prin formularul de pe pagina noastră de Contact, sau poți face o vizită la oricare dintre showroom-urile noastre și vom fi bucuroși să te ajutăm personal.